Tjenester

Høytrykksvaskere og vaskeanlegg

Ved produksjon av høytrykksvaskere, finnes det våre standard-løsninger - men vi hjelper også med å skreddersy løsninger dersom det er behov eller et ønske om det. Våre vaskere kan brukes som mobile enheter eller monteres som eller på stasjonære anlegg. Vi produserer spesialtilpassede høytrykks vaskere til slipper og dokker med trykk opp til 600 bar. Vi produserer også varmtvannsvaskere, steamere, som er populærere i offshorenæringen da det høytrykket og varme vannet gjøre rengjøringen vesentlig enklere.

Send forespørsel Leverte HT-vaskere

Utleie av steamere og høytrykksvaskere

Vi har en solid utleiepark av Steamere og Høytrykkspylere både til offshore bruk, til verftsindustrien og landindustri ellers. 250-300 bars maskiner med opptil 25KW varmeelementer kan levers sammen med vår selvproduserte VK Kaldavfetting og rengjøringsmidler.

Send forespørsel

DNV transportcontainer for IBC

Containerne er egenprodusert og optimalisert for bruk i offshorevirksomhet. I første omgang er det salg av containere som prioriteres, mulig at utleie vil være et alternativ senere.

Send forespørsel Les mer

Varmeelement

Vi produsere våre egne varmeelementer til høytrykksvaskerne og anleggene som blir levert, og er stolt over å kunne levere solide Norske produkter av særdeles god kvalitet.

For 26 år siden leverte vi en varmtvannstank på 1000L til Statfjord B. I denne tanken var det 4 stk. 25KW varmeelement. Alle varmeelementene har vært i drift døgnet rundt. Først etter 18 år fikk vi fått melding om at 1 av elementene har havarert.

Send forespørsel

Høytrykkspumper

Vi er en stolt distributør av Interpump og Pratissoli fra Italia, hvor utvalget er stort fra små pumper på 100 bar til pumper på over 1500 bar. Gjennom dette agenturet har vi et stort utvalg i Atex godkjente høytrykkspumper - slik kan vi produsere høytrykksvasker enheter i komplett Atex utførelse.

Interpump Pratissoli Generell oversikt

Høytrykksslanger

Vi produserer våre egne høytrykkslanger av solid industrikvalitet.Vi er forhandler av Trelleborg-slanger. Slangene blir brukt ved produksjon av våre egne vaskeanlegg, eller for salg til kunde.

Send forespørsel

Høytrykksutstyr

Vi tilbyr et stort utvalg av høytrykksutstyr. Vi er forhandlere av PA, og vi leverer også høytrykkspumper fra Interpump og Pratissoli.

Oversikt

Rengjøringsprodukter

Vi produserer og selger vår egen kaldavfetting som produserer og lagres lokalt i våre lokaler på Karmøy. Slik at levering aldri er et problem. Produktet er godkjent for bruk offshore, og passer godt til vanskelige rengjøringsoppgaver offshore og på land.

Oversikt Datablader

Verksted

Vi driver eget verksted på Åkrehamn, Karmøy. Ved vårt verksted kan vi bistå deg med reparasjon, service og overhaling av ditt høytrykksutstyr.

Spørsmål? Kart